31 okt. 2010

Söndag.

Jag tänkte att nu när grabbarna är lugna så skriver jag lite. De har krånglat i natt, så jag tröttnade för en stund sen och tog med dem till vardagsrummet. Jag dricker kaffe, äter smörgås och har tänt lite ljus. Skönt att kunna göra det när det känns lite ruggigt ute.

Grabbarna var helt omöjliga att få att somna igår, Noel vrider runt i sängen så helt plötsligt kan han ligga med kroppen tvärs över och nästan slå i huvudet i spjälorna.. Nästa sekund så har han vänt huvudet åt fothållet. Trodde att någon hade vart och vänt på honom när jag såg det.

I alla fall så bakade jag igår.. Chokladmuffins med dumlefrosting. Är du intresserad så kan du få receptet :-) På kvällen åt vi tacos, och vi la oss vid halv tolv - tolv eftersom Noel inte somnade så det var svårt att göra annat. Tur att mamma finns, hon fick honom att somna snabbt som sjutton och vi kunde lägga oss men de har krånglat i natt som sagt.

Jag vaknade med dåligt humör, tyvärr, när jag fick se röran i vårt sovrum. Så när Toffe vaknar är det bara för honom att ta grabbarna så jag får ta och röja lite. Det har blivit lite så att så fort grabbarna är vakna så har man underhållit dem eller grejat med något, sen när de sover en stund så vill jag inte gå in och väcka dem genom att städa så det har inte blivit av. Men jag vet att jag måste bli bättre, för jag hatar att ha stökigt! Finns det något värre?

Nu ska ledsen kille ha mat. God morgon!

Förresten, ni har väl inte glömt att ställa tillbaka klockorna en timme?

2 kommentarer:

mariana sa...

Nope, inte än iaf:-P. Gör toffe det?

Mariana sa...

haha men då är vi 2 då :)