31 mars 2011

Noel..

vilken bråkstake!!! Äter inte, han gråter och skriker om han inte får vara i min famn.. Man kan ju bli galen!!! Samtidigt som Leon också vill sitta i famnen och han också är ledsen. Toffe är inte hemma och det dröjer en stund till......... Jag vill räcka till!!! Jag har inte hunnit ätit annat än frukost idag heller, så jag börjar bli yr i huvudet..
Not my day!

2 kommentarer:

sidecut blondie - 20 år och väntar tvillingar sa...

Äntligen har jag hittat en tvilling blogg! :D
Jag fick precis veta att jag själv väntar tvillingar och letade efter bloggar så man kunde få lite tips :)

Dina pojkar är enäggs va? :) Mina tvillingar är tvåäggs :) Vet dock inte kön än.

Men en fråga.. Hur gjorde du med liggvagn när dom föddes?? Har största problemet att hitta de.. hittar bara syskonvagn/sittvagnar :(

Anonym sa...

Hej
Följer din blogg lite till o från när tid finns. Jag är 31 och har en 9 månaders och en 23månsders och tycker det är tufft. Grymt imponerad att du överlever ;) vet att man inte har ngt val. Just nu har jag börjat arbeta heltid o pappan e hemma. Jag njuter av att få äta lunch i lugn o ro, d va 1,5 år sedan sist. Ville bara skriva att DU måste äta... Helt ärligt är det bättre att pojkarna skriker medan du äter så att du har energi att ta hand om dem. Vet inte om du känner som jag gjorde. Att d i alla lägen kom först o man ska vara superm amma. Lärde mig efter ett tag att mår jag bra kan jag ta hand om barnen även om detta innebär att d får skrika medan jag äter. Arbetar som socialsekreterare, utredning av barn som far illa och ser dig som ett klart föredöme. Tycker däremot att det är synd att dzu tänker på vikt och utseende då det lätt blir en börda i vardagen. Klart du ska ta hand om dig men dina pojkar e ju små o din fantastiska kropp har lyckats bära två barn, be proud:) hoppas nu du inte tar illa vid dig och tycker att jag bara tycker en massa som jag inte har o göra med vill bara peppa :) kram Jeanette.