15 juli 2010

Noel..

Han vill inte somna ordentligt! Han vaknar HELA tiden så fort jag lägger ned honom.. Han har varit vaken hela dagen sen klockan nio - tio imorse och sammanlagt sovit typ 10 minuter, fem minuter vardera sovstund.. Han gallskriker inte så fort han vaknar utan ligger och jollrar först, sen börjar han gny och sen börjar han skrika högre o högre.. Önskar jag kunde ge det lite mer tid men jag orkar inte att Leon vaknar, är fullt upp med Noel nu.
Några tips? Han har ätit, ny blöja och är nöjd.. Men sover som sagt inte när jag lagt ner honom..

2 kommentarer:

Tess sa...

Har ni någon filt/snutte hos pojkarna som ni har sovit med eller liknade, så det luktar mamma om den? Kan vara ett tips som bvc brukar lämna, antingen att man sover med en filt/snutte då som man sen efter några nätter lägger till barnet så det känner att det luktar mamma och känner sig trygg. Eller så funkar det ju lika bra med att lägga ner ett plagg som du haft på dig under dagen intill dem.

Funkade jättebra på min son, så det kan ju vara värt och prova! :)

lycka till med pojkarna! :D

nettan sa...

Precis om ovanstående så är en filt toppen (eller 2).
Vi ar haft det till båda barnen, första barnet hade bara 1, vilket blev jobbigt då vi aldrig kunde tvätta den och den kom ofta bort.
Sonen har nu 3, först köpte vi 2 och när han började dagis skaffade vi 1 till som han har på dagisvilan.

Sen så verkar de vara svårt för de flesta barn (och vuxna med) i värmen som är nu.
Vår son som alltid somnar kl.19 på kvällarna kan inte alls sova i värmen.
Vi brukar skölja en av hans filtar med iskallt vatten och badda i pannan och då brukar det gå bättre. Gör även så då han vaknat till på nätterna och det är inte välling han vill ha då, han är för varm för att sova.