12 apr. 2013

Ny dag..

Försöker med nya tag idag, blev väckt halv sex första gången.. O sen halv sju och sen var det svårt att somna om igen. Men har slumrat från och till.
Båda grabbarna var dåliga igår kväll och det var bara för mig att lägga mig nere med Leon så att vi skulle få sova igen.
Leon vaknar ju inte och går upp utan Noel kommer ju ner på morgonen, om det här fortsätter så tänker jag nog byta plats med Toffe så att han blir väckt tidigt ;)
Håller på och kollar av inför vigseln så att det verkligen finns någon som kan viga oss på midsommardagen. Skulle få besked senast i mitten på nästa vecka, därefter kan vi ta tag i inbjudningarna. Sen ska vi kolla av vad det kollar att hyra lokal och så får vi boka den för nödfall. Vi hoppas på bra väder så att vi kan sätta upp ett partytält och grill.
Måste verkligen ha en nödplan för vad vi gör med maten om det regnar.
Vi hade tänkt oss lite "knytis", vi står för färskpotatis, sallad, dressing och bröd (baugetter eller liknande). Och så ställer vi upp en grill och alla får ta med sig det de vill grilla, så egentligen blir det lite av ett "grillparty", mysigt och enkelt. Och ingen behöver äta mat de inte tycker om! :)
Men det är just i grillandet som vi behöver en plan.. Förslag?

Inga kommentarer: