8 juli 2011

Blir galen, galen, galen!!!!

Jag blir gaaaaaalen på Noel!! Han biter sin bror, rejält också! Stora, djupa bitmärken. Och det går så fort, jag hinner aldrig fram! Hjälp mig nu, vad ska kan jag göra åt det? Kanske som med katter när de ska sluta kissa inne, smörja in Leon med vitlök så kommer Noel inte gilla den starka lukten?.


Det sista var ett skämt, men det hoppades jag att ni redan förstod.

4 kommentarer:

mariana sa...

När noomi höll på och bet mig så bet jag tillbaka sen sluta hon.. Så de är väl bara å bita tillbaka när han biter leon så får han känna att de inte är så kul

Carina sa...

Jag tycker att dom är för små för att förstå sådana konsekvenser. Det är bara att säga till på skarpen varje gång och ta bort honom så förstår han till sist. Det är en jobbig period när dom bits . Min Noel biter oss också.

SandraMadeleneJohansson sa...

Det är samma här hemma. Det började med att Elliot bet Liam, men nu biter dom varandra båda två. Jag säger till på skarpen, håller dom i armen och säger "aj aj man får inte bitar".

Jag vet att dom vet att dom inte får men du vet, dom kan inte prata och för att visa att dom är arg så biter dom varandra. Jag tror också att det bara är att fortsätta att visa vad som är rätt och fel. En dag så kommer dom att sluta, det är många barn som bits. Det viktigaste är att man visar vad som är rätt och fel.

Men visst är det frustrerande när det känns som att dom inte förstår vad man säger och fortsätter. Och precis som du skriver så hinner man inte fram alla gånger, det går så fort!

Carola sa...

Alla barn går igenom en period när de bits, jag vet att det inte är någon tröst och det löser inte problemet men ville bara tala om :)
En anledning till att de bits, nyps eller kramas för hårt är att de blir så fulla med känslor att de inte vet var de ska göra av dem. Du vet sådär som vi blir när vi bara skulle vilja ta i allt vi orkar när vi kramar någon men vi vet ju att det gör ont så vi gör det bara "lagom" :) Därför tror inte jag heller på att bitas tillbaka, markera och säg till på skarpen för han kommer också att sluta så småningom.
Kramar :)