22 maj 2011

Citadell-kliniken.

Efter mitt förra inlägg om op fick jag en kommentar om Citadell-kliniken, och jag gick in och kikade lite men nu har jag inte gjort det på länge. Nu har jag börjat titta lite igen, och återigen gick jag in på Citadells hemsida och jag tror faktiskt att jag bestämt mig för klinik.
Nu vet jag ju inte ens riktigt när op blir av, MEN det känns ändå skönt att ha det klart med VART man vill och VAD man vill. Har ingen aning om hur länge innan man ska på konsultation, men det är väl sånt man får reda på om man ringer misstänker jag. Det hör ju till att t ex Toffe måste vara hemma någon /några veckor och att man har hjälp från annat håll också.
Sen finns det ju fler praktiska saker, som resa dit och övernattning (det är ju visserligen på kliniken) men att ha någon som skjutsar mig dit och hem. Tror inte att jag tänker sätta mig på ett tåg dagen efter op ;P
Jag är bestämd med att göra operationen i alla fall, Toffe tycker väl att det är lite onödigt men för mig finns det inte något som heter onödigt i det här sammanhanget. Jag har ju mer än halva livet kvar att leva, så varför ska jag slösa bort det genom att må dåligt över mig själv? Och speciellt över saker som jag INTE kan påverka.


HÄR hittar du Citadellklinikens hemsida, och om du har hört bra / dåliga saker så lämna gärna en kommentar.


Länk

2 kommentarer:

SandraMadeleneJohansson sa...

Vad är det du vill operera? Något du kan ansöka om bidrag från Landstinget för?

Kram

Sandrah - mamma till Devin & Vilde sa...

Jag har konsultationstid där 29juni och op-tid 30aug, men tror jag får avboka det då det är typ 6h resa dit och samma hem.. inte billigt :/