1 mars 2011

Att vara ett par..

Och att samtidigt vara förälder är inte det enklaste! Småtjafs, oense om saker hemma.. Igår kväll låg jag och funderade, då kom jag inte ens ihåg senast vi kramade varandra.. Eller pussades. Det rosenröda vi hade har ju bleknat en hel del, det gör det väl.. Men jag önskar vi kunde få en 'nystart' mitt i alla bajsblöjor, all välling och allt tjafs. Hur gör ni andra?

2 kommentarer:

Nettan sa...

Vi har alltid försökt få barnen i säng i tid på kvällarna så man iallafall får några timmar själva. Då hinner man ungås, prata och bara vara.
Sen så försöker vi skaffa barnvakt lite då och då så vi får komma iväg och få lite egentid. Ibland bara för någon timmes shopping, bio besök eller restaurangbesök.
Men det enklast sättet att få egentid är att få barnen i sägn och sedan äta middag själva, tända lite ljus och göra det mysigt. Och försök att inte bara prata om barnen, vilket det lätt blir att man gör.

marie - Från en prematurmammas hjärta - sa...

känner sååå igen det. Vi hade det så länge länge innan vi fick upp ögonen. har ni möjlighet till barnvakt så ta den chansen. Gå ut och ät, gå på bio, bowla för att få egen tid. det är superviktigt. Man måste umgås som ett par och inte bara som mamma och pappa!