21 feb. 2011

Telefontid....?

Ja, nu har ju MVC telefontid och den kan man ju tro är speciellt avsedd för att just svara i telefon! 1,5 timme mellan 13 - 14:30 SKA dem sitta och svara i telefon. Jag har ringt som en idiot i över en timmes tid, ena sekunden är det upptaget och andra går det fram signaler.. MÅNGA, MÅNGA... Och ändå är det ingen som svarar!
Efter 14:30 hoppar det igång ett meddelande om telefontiderna och att om man ska lämna återbud eller om man är gravid så kan man lämna sitt telefonnummer. Jag ska inte göra/är inte något utav det. Då är det alltså bara att vänta tills imorgon bitti, trots att det i morse blev samma sak. Tråkigt tycker jag, att det ska vara så svårt att få tag på dem!!!!


Grabbarna har i alla fall sovit ungefär två timmar och är nu pigga och glada..
Jag har märkt att de skapat sig ett eget mönster i några dagar nu. De äter välling på morgonen när de vaknar, somnar om till nio - tio, får gröt och så myser vi lite (när de inte bara är ledsna) sen somnar de om vid tolv och sover till två ungefär.. Då blir det mat och sen är de vakna resten av dagen tills det är läggdags! De brukar få välling mellan sju och åtta, sedan somnar de rätt snart efter det. Och det här mönstret har de skapat själva, det är rätt roligt :)

Inga kommentarer: